Stem mee!

Waar andere grote steden in de loop van eeuwen zijn ontwikkeld, is Almere op een tekentafel geboren. Almere is uniek. Nog niet helemaal af, maar daardoor nog vol uitzonderlijke kansen. Kansen waarin wij als D66 het verschil kunnen maken door ons in te zetten voor onder andere burgerparticipatie en –inspraak, stimulering van kennis, ontwikkeling en innovatie en te kiezen voor de meest duurzame oplossingen. Daarnaast moeten wij ons blijven inzetten voor de ruimte voor iedereen om zichzelf te zijn. De gemeente moet de mensen faciliteren. Daar is D66 sterk in en daar wil ik mij volledig voor inzetten.

Tijdens mijn stage als beleidsondersteuning bij de gemeenteraadsfractie van D66 Den Haag heb ik kennis gemaakt met de politiek op lokaal niveau. Nadat ik terug verhuisde naar Almere solliciteerde ik als fractiesecretaris van D66 Flevoland. Ik werd aangenomen en op deze manier kwam ik in aanraking met de politiek op regionaal niveau. Sinds deze maand werk ik voor drie dagen in de week als medewerker publieksvoorlichting bij de Tweede Kamerfractie en ben ik betrokken bij de politiek op landelijk niveau. Mijn grote favoriet blijft echter het lokale, gemeentelijke niveau: doordat het beleid hier zo dicht bij de mensen staat kun je echt het verschil maken.

Enthousiast en een harde werker zijn woorden die mij omschrijven. Ik zoek uitdaging in mijn werk en ga er dan ook volledig voor. Tijdens mijn master opleiding journalistiek heb ik de fijne kneepjes van de communicatie leren kennen. Daarnaast hou ik van gezelligheid. Door deze eigenschappen heb ik als campagnecoördinator tijdens de Tweede Kamerverkiezingen en nu als secretaris van het regiobestuur veel mensen door heel D66 leren kennen en een enorm netwerk opgebouwd. Het lijkt mij een geweldige uitdaging om dit alles te combineren via de gemeenteraad bij te dragen aan de ontwikkeling van deze onvergelijkelijke stad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s