Dragan Ziza conciërge van het jaar

Conciërge Dragan Ziza ontving vandaag van D66 Tweede Kamerlid Kees Verhoeven de prijs voor de Almeerse conciërge van het jaar. Alle kinderen van de KBS ’t Zonnewiel waren aanwezig bij de uitreiking.

Dragan Ziza ontving vandaag onder luid applaus van de leerlingen en docenten op zijn school ’t Zonnewiel een beker en bloemen van Kees Verhoeven. Hij mag zich vanaf nu de conciërge van het jaar van Almere noemen. “Toen we binnen kwamen voelde je een zinderende spanning,” vertel D66-fractievoorzitter en jurylid Jan Lems. “Ik kreeg kippenvel van het warme applaus dat losbarste toen Dragan de titel en beker kreeg. Fantastisch!”

Conciërgeverkiezingen

D66 Almere riep in december alle docenten, leerlingen en ouders op om hun conciërge te nomineren voor de titel Almeerse conciërge van het jaar. Dit werd massaal gedaan en D66 ontving meer dan 160 nominaties. Onderwijsexpert Marga Tieken, D66’erJan Lems en wethouder onderwijs en D66-lijsttrekker René Peeters kozen als jury de drie best genomineerde conciërges. Uiteindelijk bleef Dragan Ziza over als dé Almeerse conciërge van het jaar.

foto 4(4)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s