Nomineer jouw Conciërge van het jaar 2016!

D66 roept alle leerlingen, ouders en docenten op om hun conciërge te nomineren voor de verkiezing van de Conciërge van het Jaar 2016. D66 Almere organiseert deze verkiezingen voor de vierde keer.

Met de jaarlijkse Conciërge van het Jaar-verkiezingen vraagt D66 extra aandacht voor deze belangrijke medewerkers op scholen. “Ieder jaar ontvangen we hartverwarmende reacties van scholieren, ouders, docenten en zelfs schoolbesturen,” zegt D66-raadslid Martine van Bemmel. “Ze grijpen vaak deze kans aan om hun conciërge in het zonnetje te zetten en hun waardering extra te benadrukken. Conciërges weten vaak precies wat er speelt onder de leerlingen en dragen bij aan het toezicht en de zorg voor sociale veiligheid. Conciërges zorgen daarnaast voor belangrijk onderhoud aan de school.” Omdat niet iedere school een conciërge heeft is het ook mogelijk om de vrijwilliger, ouder of docent te nomineren die deze werkzaamheden op zich heeft genomen.

Ed van Beek conciërge van 2015

Vorig jaar won Ed van Beek van basisschool Aurora de titel Conciërge van het jaar 2015 en ontving hij de bokaal en een mooie bos bloemen in de aula van school die helemaal was afgeladen met enthousiaste kinderen. Van Bemmel: “Het is ieder jaar echt een feestje om langs te gaan bij de winnende conciërge. De hele school leeft mee naar het moment dat de winnaar bekend gemaakt wordt en het is echt heel mooi om de ontlading daarvan mee te maken.” Eerdere winnaars zijn: Ron, Bertus en Simon van Stad College Almeerse Conciërges (2014) en Dragan Ziza van de KBS ’t Zonnewiel (2013).

Nomineer nu jouw favoriete conciërge

Ouders, collega’s, kinderen: iedereen mag zijn of haar conciërge nomineren. Stuur een mailtje naar mevanbemmel@almere.nl met daarin in ieder geval de naam van de conciërge en de school. De motivatie kan bestaan uit een anekdote of een verhaaltje. Het gaat niet om het aantal steunbetuigingen maar om de inhoud. Nomineren kan tot en met 31 januari 2016. Op vrijdag 10 februari wordt de winnaar bekend gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s