Meer banen, een conciërge op iedere school en een goed (stads)klimaat!

D66 Almere presenteerde dit weekend haar verkiezingsprogramma tijdens de nieuwjaarsborrel. De sociaal liberalen zetten in op meer en grote bedrijven naar Almere, een conciërge op iedere school en versterken van het groene karakter van de stad.

Het verkiezingsprogramma werd zaterdag officieel overhandigd aan D66-lijsttrekker Martine van Bemmel. “Ik ben enorm trots op dit verkiezingsprogramma”, aldus van Bemmel. “D66 staat voor een Almere waar iedereen zich thuis voelt. Waar we elkaar vertrouwen. Waar we onrecht en onzin bestrijden. En waar we werken aan kansen voor iedereen. Onze drie speerpunten zijn goed werk, goed onderwijs en een goed klimaat. Wij willen meer en ook grote bedrijven naar Almere halen die banen brengen, een conciërge op iedere school aanstellen en het groene klimaat van onze stad versterken.”

Trots op afgelopen vier jaar

Met haar nieuwjaar-speech keek Van Bemmel ook terug op de afgelopen vier jaar: “Als grootste coalitiepartij hebben we verantwoordelijkheid genomen met één wethouder met enorm zware portefeuilles als jeugdzorg, WMO en onderwijs. Vooral op de zorgdossiers wisten we dat er veel op ons af zou komen met alle veranderingen die in de afgelopen jaren hebben plaats gevonden. We zijn zeer tevreden met de resultaten op die belangrijke dossiers! Ons verkiezingsprogramma is voor het belangrijkste gedeelte uitgevoerd. Een prestatie om trots op te zijn. We zijn hiermee onze belofte aan de kiezers nagekomen.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s