Maaike Veeningen wethouder D66 Almere

D66 Almere draagt Maaike Veeningen voor als wethouder voor het nieuwe college. D66 kwam vanmorgen samen met de VVD, de PvdA, GroenLinks en de ChristenUnie naar buiten met het nieuws dat er een coalitieakkoord gesloten is.

Fractievoorzitter Martine van Bemmel: “Wij zijn ontzettend trots dat we deze ervaren wethouder en politica als onze kandidaat-wethouder kunnen presenteren. Haar kwaliteiten en ervaring passen goed in het nieuwe college. Ik kijk uit naar de samenwerking!” Veeningen verhuist zo snel mogelijk naar Almere.

Ledenbijeenkomst vrijdagavond 25 mei

De onderhandelende partijen D66, VVD, PvdA, GroenLinks en CU leggen het akkoord nu voor aan de fracties en leden. De ledenbijeenkomst van D66 Almere vindt aanstaande vrijdag plaats. De planning is om tijdens de Politieke Marktvergadering van 31 mei a.s. de nieuwe wethouders aan de gemeenteraad voor te stellen en te installeren en het nieuwe akkoord op 7 juni in de plenaire zaal met de gemeenteraad te bespreken. Oppositiepartijen worden nadrukkelijk uitgenodigd feedback te geven op het akkoord

Eén gedachte over “Maaike Veeningen wethouder D66 Almere”

  1. 3 citaten van excuses tijdens gesprekken AlmereDezeWeek en Herrema zelfs na publicaties
    “Het gaat hem zeer aan het hart dat dit korte bericht zo heftig bij de heer Beijer is binnen gekomen”
    “Aangegeven dat het mij bijzonder spijt dat het door hem zo ontvangen”
    “Zoals Herrema bij herhaling duidelijk heeft gemaakt aan zowel de direct betrokken redacteur als de hoofdredacteur van Almere deze Week betreurt de wethouder dat hij de redacteur door de onbewuste en onbedoelde telefoonverbinding op 4 iuni op 23.02 uur gedurende derten seconden in verlegenheid heef gebracht”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s