Jarig D66 trakteert Almeerse Reddingsbrigade op taart

D66 bestaat vijftig jaar en trakteerde vandaag in het hele land op taart. D66 Almere bracht een slagroomtaart naar de vrijwilligers van de Almeerse Reddingsbrigade.

D66-raadslid Martine van Bemmel en bestuurslid Erik Kunst brachten de taart vanmiddag langs bij de vrijwilligers die momenteel hard aan het klussen zijn in hun clubhuis. “Via Facebook kon iedereen deze week iemand nomineren die het verdient om vandaag in het zonnetje gezet te worden,” zegt Van Bemmel. “De vrijwilligers van de reddingsbrigade werden genomineerd omdat zij, naast hun reguliere vrijwilligerswerk, momenteel hard werken om een enorme waterschade aan hun clubhuis te repareren. Met deze taart willen we ze een hart onder de riem steken.”

Vijftig jarig bestaan

Om het vijftig jarige bestaan van D66 te vieren werd er op veel locaties in het land taart uitgedeeld. Daarnaast vond er in de Eerste Kamer een Trouwe Ledendag plaats en streden middelbare scholieren om de winst tijdens de finale van de debatwedstrijd. Het echte feest vindt plaats op 29 en 30 oktober in de RAI in Amsterdam waar het jubileumcongres wordt gehouden. Sprekers zijn onder andere D66-leider Alexander Pechtold, oud-fractievoorzitter Jan Terlouw, ALDE-leider Guy Verhofstadt, VN-topdiplomate Sigrid Kaag, acteur Gijs Scholten van Aschat en Birgitte Nyborg van Borgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s