Martine van Bemmel op 28e plek (concept)-kandidatenlijst Tweede Kamer

D66-raadslid Martine van Bemmel staat op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen in maart aanstaande. Zij staat op de 28e plek en is de enige kandidaat uit Flevoland voor D66. 

De conceptlijst met D66-kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen wordt vandaag bekend gemaakt in Den Haag.  “Ik vind het een eer om op deze mooie plek op de lijst te staan en om op deze manier Flevoland vertegenwoordigen namens D66,” zegt Van Bemmel. De leden bepalen de definitieve volgorde van de lijst. In het advies van de Lijstadviescommissie staat Van Bemmel op de 28e plek.

Kandidaten uit eigen regio belangrijk

Van Bemmel zit vanaf 2014 in de Almeerse gemeenteraad namens D66 en is daar vicefractievoorzitter. Van Bemmel: “Het is ontzettend belangrijk voor een regio om vertegenwoordigd te zijn in de Tweede Kamer. Natuurlijk zet iedereen in de Kamer zich in voor het hele land, maar het is toch net anders als je met alle andere Flevolanders iedere keer in de file staat omdat de snelweg weer gedeeltelijk is afgezet en de treinen niet rijden wegens werkzaamheden. Je weet uit eigen ervaring wat er speelt. Daarom heb ik mij bijvoorbeeld ook hard gemaakt om te zorgen dat er in ons landelijke verkiezingsprogramma staat dat Flevoland in 2020 is aangesloten op het nachtnet”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s